Reply to topic  [ 1 post ] 
RE2600M - Issues after upgrading firmware to Aug 2016 version 
Author Message

Joined: Thu Oct 20, 2016 6:05 am
Posts: 1
I was wondering if anyone upgraded to the latest firmware (Aug 2016 build) and had any issues with the extender (RE2600M). I had everything setup correct and working fine before i upgraded from May 2016 firmware and then everything stopped working.

For me, the 5GHz SSID mostly did not work at all and connections to 2.4 GHz SSID was very shakey. I tried restarting through power button at the back of the extender and removing adapter cable, none of this helped. I could not even connect to extender with the ethernet cable.

Last resort, resetting to factory setting (via button at the back of the extender) did work but there were many (yes many) issues with that too. To begin with-
1. Renaming SSID just after reset broke wireless, i had to use ethernet
2. disabling MIMO broke wireless, i had to use ethernet
3. Setting up the home network did not work all the time, the webpage crashed after entering password

The only thing that worked was to reset extender and upload old settings.
I can share more details like some logs (from my router, extender, DHCP details and connected devices) but i wanted to know if anyone else thought that the upgrade was smooth for them.


Thu Oct 20, 2016 6:19 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
© 2014 Amped Wireless. All rights reserved.